Смартфон Google Pixel 3 містить виріз в екрані і виглядає непривабливо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім скоро настане вже друга половина 2018 року, яка принесе разом з собою безліч нових мобільних пристроїв з різних цінових категорій. Одним з найбільш очікуваних є Google Pixel 3, який повинен стати втіленням ідеального телефону на базі Android. Презентація цього смартфона відбудеться в жовтні. Чим ближче ця подія, тим більше в мережу потрапляє інформації про майбутню новинку.

Сьогодні користувач Twitter під ніком @curciopau09 виклав в мережу зображення лицьової частини смартфона Google Pixel 3. На знімку можна легко розгледіти виріз у верхній частині екрану, а також відступ значного розміру знизу. В останній «пошуковий гігант» помістив виріз для динаміка, який в парі з іншим забезпечує насичений стереозвук. Все це поєднання виглядає негарно – це ясно вже зараз.

Мало того, що виріз в дисплеї має досить дивну форму, яка закруглена не кращим чином з естетичної точки зору, так ще й знизу знаходиться відступ значного розміру, остаточно псує все сприйняття телефону. Якщо вже якийсь виробник хоче випустити мобільний пристрій з вирізом в екрані, то потрібно поступати як Apple, тобто відмовлятися від рамок з усіх трьох сторін – робити їх однаковими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим не менш, компанія Google зовсім іншої думки на цей рахунок. Якщо дивитися правді в очі, то випущений в кінці минулого року смартфон Pixel 2 XL став самим негарним флагманом в рамках своєї цінової категорії, поступившись Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8, LG V30, Apple iPhone X і багатьом іншим телефонами топового рівня. Це побічно доводить, що новий Google Pixel 3 дійсно може отримати такий убогий зовнішній вигляд.

Звичайно, робити будь-які висновки про зовнішній вигляд майбутнього флагмана американської корпорації ще рано, тому як до його анонсу залишається майже півроку. За цей час багато чого може змінитися, особливо з тим урахуванням, що Google Pixel 3 зараз абсолютно точно все ще знаходиться в розробці. Можливо, компанія-виробник тестує кілька прототипів майбутньої новинки, один з яких і показав інсайдер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.