Дизайнер показав яким буде iPhone 16 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Залишилося менше трьох місяців до виходу нового покоління iPhone, але вже зараз ми можемо побачити очікувані смартфони цієї осені завдяки ексклюзивним рендерам від концептмейкера Костянтина Міленіна. Він поділився з нами зображеннями iPhone 16 та iPhone 16 Pro, які відображають базову модель у п’яти передбачуваних кольорах.

Реклама

Основною новітньою рисою iPhone 16 та iPhone 16 Plus стане новий блок камер з об’єктивами, вирівняними по вертикалі, а також дві нові фізичні кнопки – “Дія” та “Захоплення”. Перша з них вже була впроваджена в iPhone 15 Pro, а друга буде відповідати за керування камерою. За чутками, кнопка “Захоплення” матиме двоступінчасту функціональність, подібну до старих телефонів Sony-Ericsson: легке натискання дозволить сфокусуватися на об’єкті, а сильне – зафіксувати кадр.

Крім того, рендери iPhone 16 Pro показують модель, що трохи більше (6,3 дюйма), і також з кнопкою “Захоплення”. Цей варіант доступний у чотирьох кольорах, включаючи “Рожеве золото” та персиковий, який виглядає особливо стильно.

Ці рендери відображають очікувані зміни у дизайні та функціональності майбутніх iPhone, але окончати розповсюдження цієї інформації можна буде тільки після офіційного анонсу від Apple.

Габарити пристроїв будуть такими:

  • iPhone 16 Pro — 149,6 x 71,45 x 8,25 мм;
  • iPhone 16 — 147,6 x 71,6 x 7,8 мм.

Тепер залишилося дочекатися вересневої презентації Apple, щоб звірити ці рендери із реальними iPhone 16.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ