Смартфони

Xiaomi розчарувала своїх фанатів через неприємні зміни у смартфонах

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi готується до змін у комплектації своїх нових смартфонів, зокрема, відмови від деяких аксесуарів. Згідно з інформацією, оприлюдненою Phone Arena, європейський ринок вже побачив новий бюджетний смартфон Xiaomi – Redmi 13, у комплектації якого відсутній блок живлення. Раніше навіть базові моделі отримували зарядні пристрої в коробці.

Іншими словами, користувачі Redmi 13 повинні будуть придбати блок живлення з окремої категорії продуктів Xiaomi. Цей підхід схожий на стратегію, яку використовує Apple, рекомендуючи покупцям зарядні пристрої окремо від нових iPhone.

Хоча Xiaomi ще не зробила офіційні заяви чи коментарі щодо цих змін, джерело підтверджує, що це може свідчити про загальну тенденцію компанії відмовлятися від комплектації своїх пристроїв зарядними пристроями. Ймовірно, ця практика залишиться за флагманськими моделями, які продовжуватимуть постачатися із фірмовими зарядками, проте з часом навіть для них може змінитися політика.

Ці зміни в комплектації свідчать про те, що виробники смартфонів орієнтуються на оптимізацію витрат та збільшення прибутковості через роздрібний продаж додаткових аксесуарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024

    Instagram почав тестувати ШІ-чати на основі своїх користувачів

    Instagram запускає нову функцію AI Studio, яка дозволяє блогерам створювати чат-ботів. Поки що ранній тест…

    28.06.2024

    Чому не варто залишати зарядний пристрій від смартфона в розетці

    На запитання «Де зазвичай знаходиться ваш зарядний пристрій?» більшість людей відповість: «У розетці». Ця звичка…

    28.06.2024

    Найкращі смартфони літа: топ-5 цікавих новинок

    Якщо ви любите нові технології та обожнюєте свіжі смартфони з запалу, зі спекою, ця стаття…

    28.06.2024

    Зміни дизайну Samsung Galaxy S25 Ultra будуть значно ширші, ніж очікувалося

    Очікується, що Samsung відійде від прямокутного дизайну своїх флагманських моделей Ultra. Інсайдер Ice Universe зазначив,…

    28.06.2024