Xiaomi розчарувала своїх фанатів через неприємні зміни у смартфонах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi готується до змін у комплектації своїх нових смартфонів, зокрема, відмови від деяких аксесуарів. Згідно з інформацією, оприлюдненою Phone Arena, європейський ринок вже побачив новий бюджетний смартфон Xiaomi – Redmi 13, у комплектації якого відсутній блок живлення. Раніше навіть базові моделі отримували зарядні пристрої в коробці.

Реклама

Іншими словами, користувачі Redmi 13 повинні будуть придбати блок живлення з окремої категорії продуктів Xiaomi. Цей підхід схожий на стратегію, яку використовує Apple, рекомендуючи покупцям зарядні пристрої окремо від нових iPhone.

Хоча Xiaomi ще не зробила офіційні заяви чи коментарі щодо цих змін, джерело підтверджує, що це може свідчити про загальну тенденцію компанії відмовлятися від комплектації своїх пристроїв зарядними пристроями. Ймовірно, ця практика залишиться за флагманськими моделями, які продовжуватимуть постачатися із фірмовими зарядками, проте з часом навіть для них може змінитися політика.

Ці зміни в комплектації свідчать про те, що виробники смартфонів орієнтуються на оптимізацію витрат та збільшення прибутковості через роздрібний продаж додаткових аксесуарів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ