Смартфони

One UI 7 отримає дуже потрібну функцію безпеки

Share
Час читання: < 1 хв.

Телефони Samsung відомі своїм великим набором функцій, включаючи потужні заходи приватності та безпеки, такі як Авто Блокувальник, Samsung Pass, Захищена папка та Приватний обмін. Проте одна важлива функція безпеки, яка відсутня в One UI, – це блокування додатків (App Lock). Ця функція дозволяє користувачам блокувати окремі додатки за допомогою пароля або біометричної аутентифікації.

Згідно з останніми звітами, Samsung може заповнити цю прогалину, випустивши функцію блокування додатків разом з майбутньою оновленням One UI 7.0. Ця інформація походить від @tarunvats33, відомого джерела, яке виявляє нові функції та оновлення для пристроїв Samsung. Скріншоти підказують, що функція App Lock може з’явитися як нова опція в розділі Розширені функції в додатку Налаштування, конкретно нижче функції Подвійний месенджер.

На даний момент, хоча на пристроях Samsung є Захищена папка для приховування чутливих додатків, документів та медіафайлів, налаштування Захищеної папки потребує встановлення окремого екземпляру кожного додатка. App Lock надасть простіше рішення, дозволяючи користувачам захищати окремі додатки без необхідності такої настройки.

Важливо ставитися до цієї інформації обережно, оскільки надійність інформації від @tarunvats33 щодо майбутніх функцій не є повністю підтвердженою. Крім того, неясно, чи функція блокування додатків буде введена в оновленні One UI 6.1.1 або One UI 7.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    На смартфонах Xiaomi з’явиться технологія для інтеграції з Windows

    Xiaomi інтегрувала додаток Link to Windows від Microsoft у свої нові флагманські смартфони Xiaomi 14T…

    28.09.2024

    Xiaomi 15 на базі чіпа Snapdragon 8 Elite вийде 23 жовтня

    Компанія Xiaomi оголосила дату презентації свого нового флагманського смартфона — Xiaomi 15. Пристрій, який буде…

    28.09.2024

    ШІ-смартфон Rabbit R1 виявився нікому не цікавим

    Глава компанії Rabbit, Джессі Лю, повідомив про те, що фірмовий ШІ-смартфон Rabbit R1 виявився нецікавим…

    28.09.2024

    Окуляри Apple Vision Pro отримають потужний чип M5 і підтримку ШІ

    Окуляри Apple Vision Pro мають потужний чіп M5 і підтримку штучного інтелекту. Компанія Apple розпочала…

    28.09.2024

    Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту

    Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту, дотримуючись успішного старту останнього ремейку від…

    28.09.2024

    Exynos 2400e проти Exynos 2400: чим відрізняються процесори Galaxy S24 FE

    Після кількох місяців очікувань Samsung офіційно представила Galaxy S24 FE, нову модель у лінійці Galaxy…

    28.09.2024