Стало відомо коли Nubia представить наступний ігровий смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Очікується, що Nubia випустить свій перший смартфон серії Red Magic 10 цієї осені. Подейкують, що це буде перший смартфон компанії, який працюватиме на майбутньому процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4. Але перед цим китайський виробник підготував ще один сюрприз для своїх фанатів.

Реклама

На вихідних суббренд ZTE оголосив, що останній телефон серії Red Magic 9 буде офіційно представлений 3 липня. Телефон називається Red Magic 9S Pro і є наступником інших моделей серії Red Magic 9, таких як Red Magic 9 Pro і 9 Pro+.

Як і попередні моделі, Red Magic 9S Pro спочатку буде представлений в Китаї, але, ймовірно, згодом з’явиться в інших країнах. З новим 9S Pro Nubia намагається додати багато функцій, пов’язаних з штучним інтелектом, до своєї геймерської серії.

Однак ми не очікуємо значних змін у плані апаратного забезпечення. Якщо Nubia дотримуватиметься тієї ж стратегії, що й з Red Magic 8S Pro, то 9S Pro буде оснащений тим же процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, як і 9 Pro та 9+ Pro.

Окрім цього, телефон, ймовірно, матиме той самий приголомшливий 6,8-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц, захищений Corning Gorilla Glass 5.

Якщо Nubia залишить ту ж конфігурацію камер, то Red Magic 9S Pro матиме потрійну камеру (50 МП + 50 МП + 2 МП) та фронтальну камеру на 16 мегапікселів.

Єдина різниця може стосуватися акумулятора. У той час як Red Magic 9 Pro має акумулятор на 6500 мАг, Red Magic 9 Pro+ оснащений набагато меншим акумулятором на 5500 мАг. Це означає, що Red Magic 9S Pro може мати будь-який з цих двох акумуляторів.

Ми дізнаємося більше про цей телефон наступного тижня, коли Nubia планує його анонсувати, або, можливо, вже за кілька днів завдяки витокам інформації від китайських інсайдерів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ