Samsung може не використовувати процесор Snapdragon у Galaxy S25 у всьому світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно було повідомлено, що Qualcomm може стати єдиним постачальником чіпсетів для серії Galaxy S25, яка має вийти наступного року. Це означає, що всі три моделі Galaxy S25 отримають наступного покоління чіпсет, ймовірно, під назвою Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, в усьому світі. Не буде жодних варіантів з чутками про чіпсет Exynos 2500.

Реклама

Ця перспектива вже викликала зацікавленість серед прихильників, оскільки деякі не були задоволені рішенням Samsung включити Exynos у складі цьогорічної серії Galaxy S24, після успіху з останніми моделями Galaxy S23, де використовувалися тільки чіпсети Snapdragon. Однак здається, що Samsung докладає зусиль, щоб забезпечити використання чіпсету Exynos 2500 у деяких варіантах флагманської моделі на 2025 рік.

Згідно з звітом з Південної Кореї, причиною можливості використання виключно чіпсетів Snapdragon у серії Galaxy S25 є дуже низькі виходи для чіпсету Exynos 2500. Раніше вони складали одиниці відсотка, що не було ідеальним. Однак Samsung, здається, змогла покращити процес, що дозволило підвищити виходи до 20%.

Хоча це значне покращення, воно все ще не достатнє. Звіт додає, що виходи повинні складати щонайменше 60%, щоб чіпсет міг увійти в масове виробництво. Samsung має досягнути цього реалістично до третього кварталу цього року, щоб чіпсети могли потрапити в одиниці Galaxy S25, які будуть випущені у першому кварталі 2025 року. Чи вдасться це досягти – поки що не відомо.

Деталі щодо Exynos 2500 наразі обмежені. Деякі чутки стверджують, що він може виявитися ефективнішим за Snapdragon 8 Gen 4 в плані енергоефективності завдяки виготовленню на другому поколінні процесу 3 нм від Samsung. Однак низькі виходи продовжують становити ризик неможливості масового виробництва, якщо мінімальний поріг виходів не буде досягнутий вчасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: