Смартфони

Витік зображень прототипів Galaxy Z Fold 6 та Z Flip 6 показує нам мінімальні оновлення дизайну

Share
Час читання: < 1 хв.

У міру того, як наростає очікування літнього заходу Samsung Unpacked, почали з’являтися чутки та витоки про Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6. Остання з них надійшла від 9to5Google, який отримав зображення прототипів обох телефонів (через Сонні Діксона), що розвіяло деякі великі надії, які ми раніше покладали на складні телефони Samsung наступного покоління.

Зображення Z Fold 6, що просочилися в мережу, демонструють дизайн, який, схоже, є ітеративним оновленням поточної моделі Z Fold 5. Хоча попередні повідомлення натякали на дещо ширший зовнішній екран, співвідношення сторін обох дисплеїв залишилося практично незмінним, а складка на внутрішньому дисплеї, схоже, не зазнала значного покращення.

Як і очікувалося, Z Fold 6 має більш коробчату форму з пласкими краями і закругленими кутами, але решта дизайну, включаючи потрійну камеру і розташування кнопок, залишилася запозиченою у Z Fold 5.

Аналогічно, зображення Z Flip 6 демонструють більш коробчатий дизайн, але складка дисплея все ще досить помітна. Однією з помітних змін є трохи більш випуклі подвійні камери на задній панелі, що потенційно підкреслює оновлений сенсор основної камери. Обидва телефони складаються без зазору, але їхні попередники вже досягли цього успіху.

Важливо пам’ятати, що на витоках зображені прототипи або “фіктивні” пристрої, а це означає, що вони можуть зазнавати значних змін протягом усього процесу розробки. Фінальні версії пристроїв можуть суттєво відрізнятися від того, що ми бачимо на цих зображеннях.

Ми очікуємо, що Samsung незабаром підтвердить дату проведення заходу Galaxy Unpacked 10 липня, де будуть офіційно оприлюднені всі подробиці про нові складні пристрої.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    ШІ-смартфон Rabbit R1 виявився нікому не цікавим

    Глава компанії Rabbit, Джессі Лю, повідомив про те, що фірмовий ШІ-смартфон Rabbit R1 виявився нецікавим…

    28.09.2024

    Окуляри Apple Vision Pro отримають потужний чип M5 і підтримку ШІ

    Окуляри Apple Vision Pro мають потужний чіп M5 і підтримку штучного інтелекту. Компанія Apple розпочала…

    28.09.2024

    Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту

    Стратегія Age of Mythology: Retold запустила тестування майбутнього контенту, дотримуючись успішного старту останнього ремейку від…

    28.09.2024

    Exynos 2400e проти Exynos 2400: чим відрізняються процесори Galaxy S24 FE

    Після кількох місяців очікувань Samsung офіційно представила Galaxy S24 FE, нову модель у лінійці Galaxy…

    28.09.2024

    Наступна функція безпеки WhatsApp виділятиме небезпечні посилання перед натисканням

    Незабаром WhatsApp запровадить нову функцію, яка дозволить користувачам виявляти небезпечні посилання ще до їх відкриття.…

    28.09.2024

    Core i5-13400 порівняли з i7-12700K в іграх в 2024 р.

    У 2024 році було проведено порівняння продуктивності процесорів Core i5-13400 та Core i7-12700K. Тестування відбулося…

    28.09.2024