Витік зображень прототипів Galaxy Z Fold 6 та Z Flip 6 показує нам мінімальні оновлення дизайну

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У міру того, як наростає очікування літнього заходу Samsung Unpacked, почали з’являтися чутки та витоки про Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6. Остання з них надійшла від 9to5Google, який отримав зображення прототипів обох телефонів (через Сонні Діксона), що розвіяло деякі великі надії, які ми раніше покладали на складні телефони Samsung наступного покоління.

Реклама

Зображення Z Fold 6, що просочилися в мережу, демонструють дизайн, який, схоже, є ітеративним оновленням поточної моделі Z Fold 5. Хоча попередні повідомлення натякали на дещо ширший зовнішній екран, співвідношення сторін обох дисплеїв залишилося практично незмінним, а складка на внутрішньому дисплеї, схоже, не зазнала значного покращення.

Як і очікувалося, Z Fold 6 має більш коробчату форму з пласкими краями і закругленими кутами, але решта дизайну, включаючи потрійну камеру і розташування кнопок, залишилася запозиченою у Z Fold 5.

Аналогічно, зображення Z Flip 6 демонструють більш коробчатий дизайн, але складка дисплея все ще досить помітна. Однією з помітних змін є трохи більш випуклі подвійні камери на задній панелі, що потенційно підкреслює оновлений сенсор основної камери. Обидва телефони складаються без зазору, але їхні попередники вже досягли цього успіху.

Важливо пам’ятати, що на витоках зображені прототипи або “фіктивні” пристрої, а це означає, що вони можуть зазнавати значних змін протягом усього процесу розробки. Фінальні версії пристроїв можуть суттєво відрізнятися від того, що ми бачимо на цих зображеннях.

Ми очікуємо, що Samsung незабаром підтвердить дату проведення заходу Galaxy Unpacked 10 липня, де будуть офіційно оприлюднені всі подробиці про нові складні пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5Mac

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: