Google скопіює ключову функцію iOS 18 для Android-смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Google звернула увагу на Genmoji та планує створити схожу систему. Про це повідомляє WCCF Tech.

Реклама

На презентації WWDC 2024 компанія Apple показала свою нейромережу Apple Intelligence, яка включає генеративні емодзі Genmoji та окремий додаток для створення візуального контенту. Це справило враження на Google, і тепер вони розробляють аналогічну функцію для Android.

За даними джерела, інструмент генеративного штучного інтелекту від Google називатиметься Creative Assistant і буде представлений разом з лінійкою Pixel 9 до кінця 2024 року. Саме ці смартфони першими отримають нову функцію. Хоча нейромережу вже виявили в коді бета-версії Android 15, вона ще не доступна для тестування. Очікується, що Creative Assistant виконуватиме аналогічні функції, як і Apple Intelligence, зокрема створення стікерів та емодзі, а також генерування зображень за запитом користувача безпосередньо в системі.

Джерело вважає, що спочатку Creative Assistant буде ексклюзивом Google Pixel 9, але пізніше потрапить на старіші «пікселі», а потім взагалі може портуватися на Android-смартфони інших брендів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: