Промо-ролик Motorola Razr+ 2024 / Razr 50 Ultra злили в мережу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Motorola вже підтвердила, що запуск Razr 50 Ultra / Razr+ 2024 відбудеться 25 червня як в США, так і в Китаї (і, ймовірно, на інших глобальних ринках). Зазначимо, що це той самий телефон, який, ймовірно, буде продаватися під двома різними назвами – Razr+ у Північній Америці, Razr 50 Ultra в інших країнах.

Реклама

Сьогодні в мережу просочилася реклама Razr+, призначена для північноамериканського ринку. Вона демонструє “найбільший, найрозумніший дисплей” на складному смартфоні в стилі flip (йдеться про зовнішній дисплей). За чутками, його розмір становитиме приблизно 4 дюйми по діагоналі, що трохи більше порівняно з 3,6 дюймами Razr 40 Ultra / Razr+ (2023).

Хоча він виглядає схожим на свого попередника, рамки здаються кращими. Razr+ також отримує рейтинг IPX8 для водостійкості цього року, і він замінив ультрашироку камеру свого попередника на телеоб’єктив з функцією зуму.

Нарешті, штучний інтелект. Настав 2024 рік, і, схоже, жоден виробник смартфонів не може собі дозволити не згадувати ШІ у своїх презентаціях, і Motorola не буде винятком на своєму заході Razr наступного тижня. Приготуйтеся до “Moto AI”.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSM Arena

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ