Смартфони

Ціна і варіанти OnePlus Ace 3 Pro витекли в мережу перед його запуском

Share
Час читання: 2 хв.

За менше ніж місяць до його офіційного презентації, OnePlus Ace 3 Pro знову привертає увагу громадськості. Це високопродуктивний телефон, який спочатку буде випущено в Китаї, але ми підозрюємо, що виробник привезе його на міжнародні ринки незабаром під іншою назвою і ціною.

Щодо ціни, виглядає так, що китайські інсайдери (за інформацією від PlayfulDroid) вже мають всю необхідну інформацію про цінові категорії OnePlus Ace 3 Pro, і судячи з витоків, цей телефон виглядає все більш привабливим.

За чутками, найдешевша модель OnePlus Ace 3 Pro буде доступна в Китаї за 2,999 юанів ($415), тоді як найбільш дорога модель обійдеться близько в 4,000 юанів ($550).

Звичайно, ці ціни нічого не означають без ключових характеристик. Все, що ми знаємо наразі про OnePlus Ace 3 Pro, базується або на надійних джерелах, або на витокових маркетингових матеріалах.

Зокрема, очікується, що OnePlus Ace 3 Pro буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 і великим OLED-екраном з кривими краями і роздільною здатністю 1,5K, який отримає оцінку A+ від Display Mate.

Останній звіт з Китаю стверджує, що OnePlus випустить спеціальне Колекційне видання в керамічному білому кольорі, яке буде доступне у двох варіантах: 16/512 ГБ і 24/1 ТБ.

Дивно, але раніше витекла маркетингова рендерна зображення показує OnePlus Ace 3 Pro у білому і синьому кольорах (див. зображення вище), але ніякого згадування про “Колекційне видання” немає.

Крім того, будуть запущені різні версії звичайного OnePlus Ace 3 Pro, включаючи 12/256 ГБ, 16/512 ГБ і 24/1 ТБ. Усі три моделі будуть доступні у зеленому і чорному кольорах, а зелений варіант, за чутками, матиме відделку з веганської шкіри, тоді як чорний матиме матову скляну задню панель.

Інші важливі характеристики OnePlus Ace 3 Pro включають трійну камеру (50 МП + 8 МП + 2 МП), 16-мегапіксельну фронтальну камеру та масивну батарею на 6,100 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 100 Вт. Очікується, що OnePlus Ace 3 Pro буде офіційно представлений в Китаї у липні, тому слідкуйте за оновленнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Експерти склали топ-9 найкращих смартфонів на Android

    Наші експерти склали список найкращих смартфонів на Android на літо 2024 року, включаючи моделі від…

    01.07.2024

    Ілон Маск анонсує нові генерації АІ-чатботів: Grok 2 та Grok 3

    Після успішного запуску чат-бота Grok 1.5, Ілон Маск оголосив про наближення запуску його покращеної версії…

    01.07.2024

    Apple присвоїла статус “вінтажного” продуктам iPhone X, HomePod і першим AirPods

    Сьогодні компанія Apple класифікувала iPhone X, перше покоління HomePod та перші AirPods як «вінтажні» продукти.…

    01.07.2024

    Nintendo вирішила проблему з перекупами: Switch 2 буде доступний усім

    Президент Nintendo, Сюнтаро Фурукава, у інтерв'ю VGC, заявив, що компанія вживе всі необхідні заходи для…

    01.07.2024

    Перші подробиці про новий смартфон Xiaomi 15

    Як це буває щороку, компанія Xiaomi може першою випустити нові смартфони наступного покоління з флагманським…

    01.07.2024

    Випущено портативну консоль M25 з дизайном, що нагадує PlayStation Portal

    На ринок портативних ігрових консолей вийшов новий гравець – M25. Ця консоль із привабливим дизайном,…

    01.07.2024