OnePlus готується випустити новий середньобюджетний смартфон Nord CE 4 Lite з процесором Snapdragon 695

Час читання: 2 хв.
OnePlus готується випустити новий середньобюджетний смартфон Nord CE 4 Lite з процесором Snapdragon 695

OnePlus готується до випуску нового бюджетного смартфона Nord CE 4 Lite, який має стати гідним продовженням популярної серії Nord. Хоча офіційної інформації ще немає, витоки та чутки вже дають уявлення про те, чого чекати від цього пристрою.

Реклама

Згідно з чутками, Nord CE 4 Lite може бути оновленою версією Oppo K12x, випущеного в Китаї раніше цього року. Передбачається, що телефон буде оснащений 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+ та максимальною частотою оновлення 120 Гц, що забезпечить плавне прокручування та яскраве зображення. Телефон також буде оснащений вбудованим у дисплей датчиком відбитків пальців та максимальною яскравістю 2100 ніт. Дизайн телефону передбачає використання плоскої рамки та скляного оздоблення задньої панелі, що надає пристрою преміального вигляду.

Хоча Oppo K12x був оснащений чіпсетом Snapdragon 695, є припущення, що Nord CE 4 Lite може отримати новий процесор Snapdragon 6s Gen 3. Хоч цей чіпсет не принесе значного стрибка продуктивності, він повинен забезпечити плавну роботу телефону у повсякденних завданнях. Телефон, швидше за все, пропонуватиметься у конфігураціях з 8 ГБ або 12 ГБ оперативної пам’яті, що забезпечить широкі можливості багатозадачності. Варіанти зберігання можуть змінюватись від 128 ГБ до 256 ГБ.

Зараз читають  OnePlus Nord CE4 Lite показали на живих фотографіях

Очікується, що смартфон отримає подвійну задню камеру, що складається з основного датчика на 50 МП та датчика глибини на 2 МП. На передній панелі телефону розташувалася 16-мегапіксельна селфі-камера.

Пристрій буде оснащений великою батареєю ємністю 5500 мАг, яка забезпечить тривалий час роботи. Телефон також підтримуватиме швидке заряджання потужністю 80 Вт, що дозволить швидко заповнити заряд батареї.

Nord CE 4 Lite, швидше за все, працюватиме під керуванням OxygenOS 14 на базі Android 14, що забезпечить плавний та зручний інтерфейс.

Офіційний запуск призначено на 18 червня 2024 року. Придбати Nord CE 4 Lite можна буде за ціною не більше 20 000 рупій (приблизно 21 000 рублів).

OnePlus Nord CE 4 Lite пропонує привабливе поєднання характеристик за доступною ціною. Телефон має великий та яскравий AMOLED-дисплей, гідну камеру, тривалий час роботи від батареї та швидку зарядку. Однак слід дочекатися офіційного запуску, щоб отримати підтвердження всіх характеристик та остаточної ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.