Apple продемонструвала роботу супутникового зв’язку на iPhone (відео)

Час читання: < 1 хв.
Apple продемонструвала роботу супутникового зв'язку на iPhone (відео)

Старший директор з маркетингу Apple, Курт Найт, розповів виданню CNET про нову функцію під назвою Messages via Satellite. Вона призначена для обміну повідомленнями у випадках відсутності зв’язку з екстреними службами та іншими контактами.https://www.youtube.com/watch?v=v30z-0bGbHQ

Реклама

Опинившись у зоні відсутності мережі, iPhone видасть повідомлення, натискання на яке відкриє вікно з усіма доступними супутниковими службами: Emergency SOS, Roadside Assistance, Find My та Messages. В останньому випадку потрібно натиснути кнопку «Підключитися до супутника» і обмін повідомленнями буде відновлено.

Представник Apple зазначив, що всі листування, як і раніше, будуть захищені наскрізним шифруванням, що виключає витік особистої інформації. Окрім того, функція Messages via Satellite підтримує лише SMS, але не RCS. При цьому зберігається можливість надсилання емодзі та реакцій на повідомлення співрозмовника.

Зараз читають  Представлено Honor Magic V Flip: перша складна модель від Honor

Messages via Satellite увійде до складу iOS 18 і дебютує в США на iPhone 14 та новіших версіях. Спочатку функція буде безкоштовною, проте у майбутньому компанія може запровадити тарифи її використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.