Слух: Xiaomi Mi8 вийде в двох версіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний індійський інсайдер Ішан Агарвал вивчив код офіційного сайту Xiaomi і виявив подробиці про прийдешній флагманський смартфон Mi8. Він з’ясував, що разом з пристроєм буде представлена ​​ще й спеціальна версія з поліпшеними характеристиками. Крім того, інсайдер підтвердив анонс іншого довгоочікуваного гаджета.

Агарвал знайшов на сайті Xiaomi згадки пристрої з кодовою назвою «millet 8 standart». Ймовірно, це звичайний Mi8. Смартфон отримає вбудований накопичувач на 64 ГБ і 4/6 ГБ оперативної пам’яті. Апарат буде доступний в сірому, синьому, золотому і червоному кольорах.

Xiaomi Mi8

Також в коді були згадки про пристрій «millet 8 SE». За наявними даними, це Mi8 SE (Special Edition) з 6 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 64, 128 або 256 ГБ. Саме ця модель, як повідомляється, отримає систему 3D-сканування особи. Смартфон вийде в чорному, синьому, білому і золотому варіантах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi8

Крім того, інсайдер виявив дані по влаштуванню з кодовою назвою «millet bracelet 3 black». Нескладно здогадатися, що це довгоочікуваний фітнес-трекер Mi Band 3.

Xiaomi Mi8

До всього іншого, в мережі з’явилася фотографія упаковки Xiaomi Mi8. В черговий раз нам не показують нижню частину пристрою, так що не ясно, чи є у нього рамка знизу. Зате можна розглянути великий виріз у верхній частині екрану і подвійну камеру, явно скопійовану з iPhone X.

Xiaomi Mi8

Презентація новинок Xiaomi пройде 31 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.