OnePlus Ace 3 Pro отримає акумулятор на 6100 мАг та 100-Вт швидку зарядку

Час читання: < 1 хв.
OnePlus Ace 3 Pro отримає акумулятор на 6100 мАг та 100-Вт швидку зарядку

OnePlus готується до запуску OnePlus Ace 3 Pro в Китаї в липні цього року. За інформацією Digital Chat Station, Ace 3 Pro буде оснащений батареєю надвисокої щільності ємністю 6100 мАг, першою свого роду в смартфоні. Це дозволить Ace 3 Pro значно випередити своїх конкурентів.

Реклама

Крім цього потужного акумулятора, смартфон отримає функцію швидкого заряджання потужністю 100 Вт. Що стосується інших характеристик, Ace 3 Pro буде обладнаний 6,78-дюймовою OLED-панеллю LTPO з вигнутими краями, роздільною здатністю 1,5K та частотою оновлення 120 Гц.

Зараз читають  Android 15 впроваджує нові методи захисту від крадіжки даних

Любителі фотографії оцінять його 16-Мп фронтальну камеру та потрійну систему камер на задній панелі, що включає 50-Мп основний сенсор із OIS, 8-Мп ультраширококутний об’єктив та 2-Мп макрооб’єктив.

Пристрій працює на чіпсеті Snapdragon 8 Gen 3, пропонує 16 ГБ оперативної пам’яті та до 1 ТБ для зберігання даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.