Samsung Galaxy Z Fold 6 показали на відео: макет порівняли з попередником

Час читання: < 1 хв.
Samsung Galaxy Z Fold 6 показали на відео: макет порівняли з попередником

Презентація складних смартфонів Galaxy Z Fold 6 та Z Flip 6 відбудеться лише 10 липня, але вже зараз можна оцінити дизайн та розміри майбутнього флагмана Samsung. Відео, яке з’явилося на YouTube, підтверджує попередні витоки з численних рендерів пристрою. У ролику макет Samsung Galaxy Z Fold 6 порівнюють зі справжнім Z Fold 5, і відмінності в корпусах дуже помітні.

Реклама

Перш за все, привертає увагу більш «незграбна» форма пристрою, яка нагадує Galaxy S24 Ultra. Зовнішній екран Galaxy Z Fold 6 став ширшим, а рамки тоншими, ніж у попередника. Рамки основного дисплея також зменшилися, хоча різниця не така помітна. У дизайні рами розробники відмовилися від заокруглень та кривизни, але конструкція шарнірів залишилася без змін. Новий «острів» для камери має чистіший дизайн, а лінзи камери розташовані на одному рівні з ним.

Зараз читають  Розкрито ціни та дату виходу оновленого двійника Nokia Lumia 920 з новим чіпом і камерою

Galaxy Z Fold6 приблизно на міліметр тонший за свого попередника: товщина Z Fold 5 становить 13,5 мм, а Z Fold6 – 12,5 мм. Наскільки ця зміна вплине на зручність користування пристроєм, покаже час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.