Смартфони

ТОП-5 альтернатив Nothing Phone 2a

Share

Якщо мова йде про інноваційні рішення, смартфони від Nothing вирізняються особливим підходом. Їх оригінальний дизайн викликає широке обговорення, але якщо вам потрібна більш практична альтернатива, ми рекомендуємо розглянути інші варіанти.

Ми підготували список найкращих альтернатив Nothing Phone 2a, які доступні для придбання.

Google Pixel 8a

Nothing Phone 2a — це смартфон із непоганою камерою, але якщо вам потрібен найкращий бюджетний камерофон, варто звернути увагу на Google Pixel 8a.

Pixel 8a – це доступніша версія основної серії Pixel від Google, але вона оснащена тим же процесором Tensor G3, що і Pixel 8, що забезпечує значно більше можливостей штучного інтелекту, ніж у будь-якого іншого смартфона в цій ціновій категорії.

Крім того, Pixel 8a дуже зручний у використанні, оскільки має компактні розміри (15,21 x 7,27 x 0,89 см, а діагональ екрану всього 6,1 дюйм). Основні компроміси з Pixel 8a стосуються матеріалів корпусу, тому вам безперечно варто придбати чохол та захисну плівку для екрану, щоб максимально використовувати обіцяні Google сім років оновлень.

Час автономної роботи та швидкість зарядки Pixel 8a поступаються 45-ватною зарядкою Nothing Phone 2a, але у Pixel 8a є бездротова зарядка, що не може не радувати.

Samsung Galaxy A54 5G

Найкращою альтернативою Nothing Phone 2a від Samsung є Galaxy A54 5G. Цей смартфон середнього класу вартістю менше 500 доларів пропонує надійну продуктивність практично для всіх користувачів. Хоча він не має унікальних функцій, таких як гліф Nothing Phone 2a, він включає все необхідне і навіть більше для повсякденного використання.

Незважаючи на те, що Galaxy A54 5G не досягає рівня своїх флагманських побратимів, Exynos 1380 у Galaxy A54 5G показує відмінні результати в тестах, і цього для повсякденного використання можливостей Galaxy A54 5G більш ніж достатньо.

Екран у A54 трохи менше, ніж у Nothing Phone 2a, його діагональ становить 6,3 дюйми, що, на нашу думку, є оптимальним розміром. Як і у Nothing Phone 2a, Samsung дуже яскравий і чіткий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Основна камера також вражає, хоча іноді перенасичує кольори.

Зрештою, Samsung Galaxy A54 5G – це безпечний вибір, що робить його повною протилежністю Nothing Phone 2a. Він вас не здивує, але й не розчарує. Якщо хочете заощадити ще більше, Galaxy A34 5G також стане чудовим вибором.

Motorola Moto G 5G (2023)

Nothing Phone 2a, безумовно, є доступним смартфоном, але Motorola Moto G 5G (2023) пропонує ще вигіднішу ціну за непогані характеристики.

Motorola вже багато років виробляє чудові бюджетні пристрої в лінійці Moto G, і вони завжди були надійним вибором для тих, кому потрібно щось просте та працездатне. Найбільша зміна у версії 2023 – це зниження ціни на 150 дол.

Процесор Snapdragon 480 Plus показує себе дуже добре в тестах, а його енергоефективність дозволяє значно збільшити час автономної роботи смартфона. Moto G 5G також пропонує кілька корисних функцій: роз’єм для навушників і сховище, що розширюється, що рідко зустрічається на сучасному ринку смартфонів.

Однак камери у Moto G досить посередні, і Motorola обіцяє лише одне оновлення Android, тоді як навіть невеликі компанії, такі як Nothing, пропонують три роки чи більше. Тим не менш, ми рекомендуємо розглянути цей варіант як альтернативу Nothing Phone 2a.

POCO X6

По-перше, POCO X6 дешевше, ніж Nothing Phone 2a.

По-друге, з апаратної точки зору POCO X6 має вражаючі характеристики: процесор середнього класу Snapdragon 7s Gen 2, акумулятор ємністю 5100 мАг, 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої пам’яті. Крім того, за ціну 249 доларів він також пропонує роз’єм для навушників.

У той час як Nothing Phone 2a відрізняється мінімальним інтерфейсом, POCO застосовує протилежний підхід з HyperOS. Це по суті відгалуження MIUI від Xiaomi, але з великою кількістю попередньо встановленого програмного забезпечення

Nothing Phone 2

Наш список альтернатив Nothing Phone 2a був би неповним без згадки про старшого брата. Nothing Phone 2 дійсно вражає своєю флагманською міццю та покращеним фірмовим Glyph на задній панелі. Хоча смартфон на кілька сотень доларів дорожчий за Nothing Phone 2a, але він того вартий.

Nothing Phone 2 оснащений більш традиційним флагманським процесором Snapdragon 8 Plus Gen 1, який має значну потужність, хоча і має деякі проблеми з температурою порівняно з новими процесорами.

Обидва смартфони отримали однакові камери, тому фотографії та відео будуть схожими. Однак якість складання Nothing Phone 2 значно краща, що робить його більш довговічним. Зважаючи на те, що задня панель з гліфом навряд чи буде закрита чохлом, це великий плюс.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Старі моделі Google Pixel Pro отримали функцію ручного перемикання між об’єктивами камери

    У червневому оновленні Pixel Feature Drop перенесли деякі можливості камери Pixel 8 на моделі Pixel…

    17.06.2024

    Названо смартфони які Google не оновить до Android 15

    Android 15 безперечно стане досить цікавим оновленням. Однак, нова ОС не з'явиться на більшості смартфонів…

    17.06.2024

    iOS 18 значно прискорює нейронну обробку даних у iPhone 15 Pro Max

    Результати Geekbench, що порівнюють продуктивність технології машинного навчання iPhone 15 Pro Max у iOS 17…

    17.06.2024

    Ілон Маск прогнозує, що мозкові імпланти замінять смартфони у майбутньому

    Ілон Маск, відомий своїми сміливими та часто провокаційними прогнозами щодо майбутнього технологій, зробив чергову гучну…

    17.06.2024

    SpaceX представила компактну антену Starlink Mini для супутникового інтернету

    SpaceX вперше представила офіційні зображення супутникової антени Starlink Mini, яка стане доступна клієнтам через кілька місяців.…

    17.06.2024

    Наступний смарт-годинник Samsung буде випущено раніше очікуваного

    Останнім часом з'явилося багато чуток про випуск Samsung Galaxy Watch FE. Очікується, що цей годинник…

    17.06.2024