Categories: Смартфони

Користувачі в захваті від зовнішнього вигляду Samsung Galaxy S10

Share

Цього року південнокорейська корпорація Samsung вирішила використовувати нову стратегію на ринку мобільних пристроїв, яка виявилася повністю провальною. За аналогією з Apple цей виробник вперше за всю історію своїх телефонів з флагманської лінійки Galaxy S не став міняти (майже) зовнішній вигляд торішніх моделей, зберігши його в гарячих новинках. Це призвело до того, що Galaxy S9 і S9 + провалилися в продажах . Інша справа Samsung Galaxy S10, який вже хочуть купити зараз.

На презентації MWC 2018 компанія Samsung анонсувала флагмани Galaxy S9 і S9 +. В ході цього заходу публіці показували різні слайди, на одному з яких вдалося побачити майбутню новинку – Samsung Galaxy S10. Вона відрізняється від нинішніх моделей тим, що у неї зовсім немає відступу в нижній частині, тобто дисплей став займати відчутно більше місця. При цьому, закругленні бічні сторони, як і раніше в телефоні присутні, що однозначно виділить нову модель на тлі конкурентів.

На жаль, але на зображенні не видно, чи буде в майбутній новинці присутній відступ зверху, або ж виробник піде далі і впровадить виріз в дисплеї, як зробила Apple і вже багато інших виробників. Навіть якщо новий Samsung Galax S10 буде виглядати так само, як і модель Galaxy S9, зберігши габарити і зовнішній вигляд задньої кришки, мільйони людей все одно поспішать його купити, а все через новий Super AMOLED-екрану, у якого зовсім немає відступу знизу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що південнокорейська корпорація створила кілька інженерних зразків Galaxy S9 на стадії його розробки, в яких дисплей також не мав відступу знизу. Проте, все не працювали не зовсім коректно, в результаті чого виробнику довелося вдатися до використання такої ж матриці, яку можна зустріти в Galaxy S8. До появи Samsung Galaxy S10 розробка екрану нового покоління виявиться завершена, в результаті чого новинка зможе похвалитися приголомшливим екраном.

Інсайдери вже повідомили, що анонс нового Galaxy S10 станеться не в кінці лютого, а в середині січня, тобто на півтора місяці раніше. Майбутня новинка стане першим мобільним пристроєм компанії Samsung, яке отримає не тільки вбудований в Super AMOLED-екран сканер відбитків пальців, але ще і повноцінний сканер особи 3D Face. Він зможе виконувати своє завдання навіть в повній темряві за рахунок інфрачервоної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Samsung давно випускає флагмани по дворічному циклу. Один рік виходить кардинально нова модель, наступний -- її "покращений" варіант. S4 та S5 майже не відрізнялись по дизайну, S6 та S7 теж були майже однакові, зміни були невеликі. Так само і S8 та S9.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Повні характеристики Google Pixel 8a розкрито в опублікованому PDF-файлі

    Подробиці про майбутні пристрої Google поступово розкриваються, і Pixel 8a не є винятком. Очікуваний запуск…

    05.05.2024

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024

    Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

    Мобільний оператор "Київстар" розповів клієнтам про тариф без інтернету, який буде корисним людям похилого віку,…

    05.05.2024