Складаний смартфон Honor Magic V Flip продемонстрував свій чіпсет у Geekbench

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Вже завтра має відбутися запуск моделі смартфона Honor зі складним екраном, Magic V Flip – виробник уже поділився деякими подробицями про технічні характеристики пристрою, але не надав даних, яким саме чіпсетом він оснащується, тому поява новинки в базі даних Geekbench виявилася дуже доречною. публікації сайту Gizmochina.

Реклама

Смартфон Honor Magic V Flip, що з’явився на сайті Geekbench, має чіп з кодовим ім’ям SM8475, оснащений 4 ядрами з тактовою частотою 1.8 ГГц, трьома ядрами з частотою 2.5 ГГц і одним ядром з частотою 3.0 Гмц +8 1.

Крім того, представлений екземпляр отримав 12 Гб оперативної пам’яті та працює під керуванням операційної системи Android 14. В одноядерному тесті пристрій зміг набрати 1732 бали, а в багатоядерному – 4431 очко.

Раніше стало відомо, що Honor Magic V Flip має бути оснащений 4-дюймовим зовнішнім дисплеєм і внутрішнім складним екраном з роздільною здатністю 1.5K, подвійною камерою з 50-Мп основним модулем з оптичною стабілізацією зображення, а також акумулятором ємністю 4800 мА заряджання потужністю 66 Вт. Новинка буде представлена ​​у трьох колірних оформленнях – білому (Camellia White), чорному (Iris Black) та рожевому (Champagne Pink).

Виробник підтвердив, що смартфон буде забезпечений 12 Гб оперативної пам’яті та накопичувачем об’ємом 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ. Запуск новинки відбудеться 13 червня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ