Ключові характеристики Xiaomi 15 розкрито напередодні презентації

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Портал GSMArena, посилаючись на звіт надійного інсайдера під ніком Digital Chat Station, опублікував можливі характеристики майбутнього флагмана Xiaomi. Згідно з цими даними, Xiaomi 15 буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 8 Gen 4 та отримає плоский LTPO-дисплей з роздільною здатністю 1,5K.

Реклама

Щодо камер, інсайдер повідомив, що тильна камера пристрою включатиме головний 50-мегапіксельний сенсор з оптичним форматом 1/1,3 дюйма, а також ультраширококутний модуль та модуль з телеоб’єктивом, обидва з аналогічною роздільною здатністю.

Повідомляється, що максимальна конфігурація пам’яті новинки становитиме 16 ГБ/1 ТБ. Щодо дизайну апарату приписують чорну та білу версії зі скляною тильною панеллю та «шкіряну» модифікацію, колір якої не уточнюється. Крім того, інсайдер заявив про наявність у гаджета підекранного сканера відбитків пальців, стереодинаміків і вібромотора з «нормальною» тактильною віддачею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: