Смартфони

Оновлення OneUI 6.1 з новими функціями отримав Samsung Galaxy F23 5G

Share
Час читання: 3 хв.

Компанія Samsung оголосила про вихід нового поновлення для смартфона Galaxy F23 5G в індійському регіоні. Оновлення OneUI 6.1 на базі Android 14 містить нові функції та травневий патч безпеки. Ви побачите нове редагування шпалер, покращений захист даних, покращені функції пошуку по галереї та можливості налаштування. Оновлення поставляється з версією прошивки E236BXXU6EXE5/E236BODM6EXE5/E236BXXU6EXE2 та має розмір завантаження майже 2 ГБ.

Налаштуйте свій Galaxy Нові можливості редагування шпалер Прикрасьте свої шпалери на власний розсуд. При виборі зображення як шпалери тепер можна застосовувати рамки та ефекти. Більше віджетів для екрана блокування На екрані блокування з’явилися додаткові віджети, за допомогою яких можна швидко переглядати корисну інформацію, не розблоковуючи телефон. Серед нових віджетів – Погода, Здоров’я Samsung, Батарея, Нагадування, Календар та Годинники. Налаштування оповіщення про будильники Використовуйте зображення, відео або AR-емодзі для створення власних екранів оповіщення для кожного будильника. Можна навіть змінити розташування інформації про будильник на екрані. Більше стікерів для персоналізації календаря Тепер ви можете додати до 2 стікерів для кожної дати календаря. Стікери для подій тепер відображаються поруч із назвою події у режимі перегляду місяця. Оновлені установки календаря Параметри календаря були реорганізовані, щоб стати інтуїтивніше зрозумілими. Ви також можете встановити кольори фону та зображення для повноекранних повідомлень календаря. Налаштування оповіщень-нагадувань Створіть фон для кожного нагадування. Тепер можна задавати кольори та фонові зображення для повноекранних нагадувань. Більше можливостей для категорій нагадувань Для кожної категорії нагадувань можна вибрати свій значок. Ви також можете закріпити найчастіше використовувані категорії у верхній частині списку категорій. Увімкнення та вимкнення режимів з головного екрана Вмикати та вимикати режими можна швидше, ніж раніше. Новий віджет “Режим” дозволяє додавати режими прямо на головний екран. Упорядкувати режим Тепер ви можете змінити порядок налаштування режимів на вкладці «Режими» у розділі «Режими та маршрути». Нові умови виконання Тепер можна запускати режим, коли починає дзвонити вибраний вами сигнал тривоги або коли Smart View підключається або відключається.

Підключайтеся та діліться Обмінюйтеся даними з великою кількістю пристроїв Quick Share об’єдналася з функцією Google Nearby Share. Крім пристроїв Galaxy, тепер можна обмінюватися даними з іншими пристроями Android навіть без підключення до Інтернету. Синхронізація груп вкладок Інтернету з іншими пристроями Неважливо, на якому пристрої ви користувалися, ви можете легко повернутися до того, на чому зупинилися під час останнього сеансу перегляду веб-сторінок. Групи вкладок, створені на одному пристрої, відображатимуться в Samsung Internet на інших пристроях Galaxy, підключених до облікового запису Samsung. Захистіть свої дані Посилений захист даних у Samsung Cloud Ніхто, крім вас, не зможе отримати доступ до ваших даних, навіть якщо витікає інформація. Ви можете увімкнути наскрізне шифрування даних, синхронізованих із Samsung Cloud.

Керуйте своїм здоров’ям Покращений досвід тренувань Змагайтеся з минулими результатами бігу до Samsung Health, намагаючись перевершити свій попередній час. Ви також можете обрізати вправи після завершення, щоб прибрати зайвий час на початку або наприкінці. Більше можливостей для досягнення щоденних цілей активності Тепер у вас є більше можливостей для встановлення щоденних цілей активності в Samsung Health. Якщо ціль у вигляді кроків вам не підходить, ви можете перейти на поверхи або години активної діяльності. Поліпшене відстеження циклів Коли ви записуєте свої фізичні симптоми та настрій, у верхній частині екрана з’являються опції, які ви часто використовували у минулому. Також тепер ви можете встановити власний настрій, якщо варіанти за замовчуванням не відповідають вашому самопочуттю.

Більше інформації про віджет погоди Віджет погоди дозволить вам дізнатися, коли у вашому регіоні прогнозується сильна гроза, снігопад або інші опади. Відкриття всіх згорнутих програм відразу Нова кнопка дозволяє відкрити всі згорнуті програми одночасно, якщо згорнуто кілька спливаючих вікон. Пропозиції пошуку Google у Finder Під час пошуку у Finder ви також отримуєте пропозиції щодо пошуку в Інтернеті від Google. Більше способів захисту батареї Виберіть один із трьох варіантів захисту, щоб продовжити термін служби батареї. Базовий захист підтримує рівень заряду від 95 до 100%. Адаптивний захист призупиняє заряджання, поки ви спите, і завершує його безпосередньо перед пробудженням. Ви також можете обмежити максимальний заряд до 80% для максимального захисту. Покращений пошук у галереї Екран пошуку був перероблений, щоб зробити його зручнішим у використанні. Результати тепер розподілені за типами, наприклад, люди, місця, альбоми чи історії. Оновлення рекомендується завантажувати через мережу WiFi, оскільки завантаження через стільниковий зв’язок може стягуватися додаткова плата.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: OneUISamsung
  • Останні записи

    Bitcoin «вмирає» і тягне за собою решту монет: що відбувається

    Падіння та зростання біткоїну (BTC) сформувало цінову модель з подвійною вершиною, сигналізуючи про потенційну зміну…

    25.06.2024

    Apple випустила Safari Technology Preview 197: що нового

    Apple випустила чергове оновлення для Safari Technology Preview, експериментального браузера, вперше представленого в березні 2016…

    25.06.2024

    Дизайнер показав яким буде iPhone 16 Pro

    Залишилося менше трьох місяців до виходу нового покоління iPhone, але вже зараз ми можемо побачити…

    25.06.2024

    Розкрито відмінності між американськими та китайськими моделями Samsung Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra

    Розумні годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra успішно пройшли китайську сертифікацію 3C…

    25.06.2024

    Motorola представила розкладачки Razr 50 та Razr 50 Ultra з великими зовнішніми дисплеями і ціною від $510

    Леново, материнська компанія Motorola, провела в Китаї велику подію, на якій представила нову серію складаних…

    25.06.2024

    Число активних користувачів пристроїв Huawei перевалило за 580 мільйонів на місяць

    Крім випуску «бети» HarmonyOS NEXT , на конференції HDC 2024 представники HUAWEI розповіли, що кількість користувачів пристроїв…

    25.06.2024