Оновлення iOS 18: запис дзвінків тепер доступний для усіх

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple вперше в історії дозволила записувати голосові дзвінки на своїх пристроях. Про це повідомляє MacRumors.

Реклама

За даними джерела, це нововведення стало частиною великого пакету інструментів штучного інтелекту Apple Intelligence. Окрім цього, штучний інтелект здатний розпізнавати аудіозаписи голосу та перетворювати їх у текст. Саме тому у додатку “Телефон” в iOS 18 тепер з’явиться нова кнопка для запису дзвінків. Раніше Apple ніколи не надавала такої можливості, а системно блокувала запис дзвінків з лінії для сторонніх додатків.

Після натискання на кнопку запису дзвінка всі його учасники будуть сповіщені про цей факт. Після закінчення запису Apple Intelligence зможе надати текстове розшифрування розмови і навіть створити короткий вичавку з головних його тез.

Розшифровка дзвінків буде доступна в США та обмеженій кількості країн Європи, Азії та Латинської Америки з підтримкою англійської, німецької, французької, японської, китайської, португальської та іспанської. Схоже, кнопка запису дзвінка буде доступна всім користувачам iOS 18, але це може змінитися до осіннього релізу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: