Смартфони

Смартфон Xiaomi 15 Pro буде оснащений потрійною камерою, включаючи основний датчик OmniVision OV50K

Share
Час читання: 2 хв.

Нещодавно Xiaomi випустила свій смартфон Xiaomi 14 Ultra, і зараз очікується анонс флагманської серії наступного покоління – Xiaomi 15. Запуск процесорів Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 відбудеться відносно скоро, тому очікується, що Xiaomi представить свої нові пристрої приблизно через місяць після цього анонсу. Хоча про серію Xiaomi 15 ходили чутки і витоки, подробиць, як і раніше, мало.

Нещодавня інформація від інсайдера під ніком “Experience more” пролила світло на характеристики камери Xiaomi 15 Pro. Очікується, що пристрій буде оснащений потрійною камерою з потужним основним датчиком на 50 МП, який використовує інноваційну технологію TheiaCel, що забезпечує виняткову продуктивність в умовах низького освітлення та широкий динамічний діапазон. У телеоб’єктиві використовуватиметься датчик IMX882 з роздільною здатністю 50 МП, що забезпечує підвищену енергоефективність та розширені можливості масштабування порівняно з його попередником. Головний датчик OV50K має формат 1/1,3 дюйма та розмір пікселів 1,2 мікрона для виняткового захоплення світла. Він підтримує такі функції, як поєднання пікселів 4-в-1 для покращення продуктивності при слабкому освітленні, високої частоти кадрів і навіть запису відео 8K. Цей датчик вже є в таких пристроях, як Honor Magic 6 Pro.

Більш ранні повідомлення припускають, що модуль камери може бути перероблений, прийнявши квадратну форму. Очікується, що дисплей Xiaomi 15 Pro буде мати роздільну здатність 2K та мікрозігнутий дизайн. Також відомо, що ядро ​​продуктивності SoC може працювати на частотах до 4,2 ГГц. Крім того, вищезазначений чіп набрав 3000 балів у одноядерних та 10 000 балів у багатоядерних тестах Geekbench. Однак, очікується, що цей новий чіп буде досить дорогим, що ускладнить китайським брендам завдання скорочення витрат.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024