Смартфон Xiaomi 15 Pro буде оснащений потрійною камерою, включаючи основний датчик OmniVision OV50K

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно Xiaomi випустила свій смартфон Xiaomi 14 Ultra, і зараз очікується анонс флагманської серії наступного покоління – Xiaomi 15. Запуск процесорів Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 відбудеться відносно скоро, тому очікується, що Xiaomi представить свої нові пристрої приблизно через місяць після цього анонсу. Хоча про серію Xiaomi 15 ходили чутки і витоки, подробиць, як і раніше, мало.

Реклама

Нещодавня інформація від інсайдера під ніком “Experience more” пролила світло на характеристики камери Xiaomi 15 Pro. Очікується, що пристрій буде оснащений потрійною камерою з потужним основним датчиком на 50 МП, який використовує інноваційну технологію TheiaCel, що забезпечує виняткову продуктивність в умовах низького освітлення та широкий динамічний діапазон. У телеоб’єктиві використовуватиметься датчик IMX882 з роздільною здатністю 50 МП, що забезпечує підвищену енергоефективність та розширені можливості масштабування порівняно з його попередником. Головний датчик OV50K має формат 1/1,3 дюйма та розмір пікселів 1,2 мікрона для виняткового захоплення світла. Він підтримує такі функції, як поєднання пікселів 4-в-1 для покращення продуктивності при слабкому освітленні, високої частоти кадрів і навіть запису відео 8K. Цей датчик вже є в таких пристроях, як Honor Magic 6 Pro.

Більш ранні повідомлення припускають, що модуль камери може бути перероблений, прийнявши квадратну форму. Очікується, що дисплей Xiaomi 15 Pro буде мати роздільну здатність 2K та мікрозігнутий дизайн. Також відомо, що ядро ​​продуктивності SoC може працювати на частотах до 4,2 ГГц. Крім того, вищезазначений чіп набрав 3000 балів у одноядерних та 10 000 балів у багатоядерних тестах Geekbench. Однак, очікується, що цей новий чіп буде досить дорогим, що ускладнить китайським брендам завдання скорочення витрат.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ