В мережу потрапили “живі” фото смартфона Meizu M8 (M6T) в трьох кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже бачили фотографії бюджетника Meizu M8 в золотому кольорі з бази TENAA, а на просторах китайської соцмережі Weibo з`явилися шпигунські знімки смартфона в інших кольорах.

Судячи з усього, крім золотого будуть доступні ще як мінімум три варіанти гаджета: чорний, червоний з чорною фронтальною панеллю і сірий. Останній вийшов на подив не нудним . Втім, це явно той же пластик, просто в незвичайному колірному рішенні.

Meizu M8, також відомий як Meizu M6T і Meilan 6T, оснащується 5.7-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю HD + 1440×720 пікселів. За швидкодію відповідає невідомий восьмиядерний процесор з частотою 1.5 ГГц (ходили чутки про чотирьохядерний Spreadtrum SC9850 , але краще б це був фейк). Китайські регулятори вказують від 2 до 4 гігабайт оперативної пам’яті і обсяг накопичувача від 16 до 64 гігабайт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна подвійна камера на 13 + 2 мегапікселя підтримує портретний режим з розмиванням фону. Фронтальна камера 8-мегапіксельна. Ємність акумулятора становить 3230 мАг.

Китайська презентація Meizu M8 пройде 29 травня 2018 року. Ймовірно, стартова ціна смартфона складе $ 150. Днями компанія також представила більш просту модель Meizu M8c з повноекранним дизайном, крім того, в лінійку 2018 року увійде ультрабюджетний Meizu M8c Lite на Android Go.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.