Новий iOS-додаток робить з iPhone аналог камери Leica

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Leica представила мобільний додаток Leica Lux для користувачів iPhone. Воно включає набір профілів, які імітують зйомку на фірмові камери Leica з різними об’єктивами і, за словами розробників, відповідають «класичній естетиці плівкових кадрів».

Реклама

Програму можна використовувати в повністю автоматичному режимі, подібно до вбудованого в смартфон додатку «Камера». Крім 11 фільтрів Leica Looks, в ньому реалізований режим діафрагми, який, використовуючи можливості ПЗ, імітує стиль та ефект боке таких об’єктивів, як Summilux-M 35mm f/1.4 ASPH та Noctilux-M 50mm f/1.2 ASPH зразка 1966 року.

Автори ресурсу The Verge вже випробували бета-версію Leica Lux на iPhone 15 Pro та поділилися своїми враженнями про його роботу. Вони відзначили добре організований інтерфейс, що дозволяє легко налаштувати параметри зйомки, проте деякі режими, за словами журналістів, працюють неточно, через що може постраждати якість фото.

Додаток Leica Lux доступний у App Store для всіх моделей iPhone зі встановленою iOS 17.1 або свіжішою прошивкою. У безкоштовній версії програми є лише п’ять колірних профілів та одна імітація об’єктива. Що отримати всі можливості, необхідно сплатити передплату: $6,99 на місяць або $69,99 на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: