Функції штучного інтелекту з’являться в бюджетних смартфонах OPPO

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

OPPO зробить смартфони з АІ-функціями доступними для всіх. Так, просунуті опції були доступні раніше тільки для власників флагманів за 1000 і більше доларів. У компанії вважають, що сучасні технології мають бути доступні кожному, включно з власниками бюджетних пристроїв.

Реклама

OPPO впровадить ШІ-функції у всю лінійку актуальних смартфонів: від найдорожчих до найдешевших. Компанія розраховує, що до кінця 2024 року ШІ на смартфонах OPPO стане доступним приблизно 50 млн користувачам по всьому світу.

Зараз в асортименті компанії понад 100 генеративних функцій для смартфонів, серед яких АІ-обробка фото, смарт-ластик, розумні алгоритми для зйомки, підказки під час написання текстів, генерація шпалер і не тільки.

OPPO вже почала співпрацювати з Google і MediaTek, щоб зробити роботу ШІ на своїх смартфонах кращою. Наприклад, завдяки партнерству з Google на смартфонах OPPO з’явиться підтримка чат-бота Google Gemini і функція короткого переказу запису з диктофона. А разом з MediaTek компанія OPPO оптимізує роботу ШІ так, щоб пристрої пропонували плавну роботу інтерфейсу за наявності складних нейромережевих обчислень.

Крім цього, OPPO почала співпрацювати з Microsoft. Компанії разом працюють над наступним поколінням флагманів. Воно, як очікується, буде оснащене ШІ-технологіями Microsoft для більш точного і природного перетворення голосу і тексту, а також поліпшеної синхронізації між десктопним і мобільним ШІ.

“Демократизація” ШІ стала головною темою обговорення конференції в Лондоні, яку організувала китайська компанія. У рамках заходу виробник натякнув, що наприкінці червня відбудеться реліз лінійки OPPO Reno 12, а протягом року має бути анонсовано повернення серії Find X для глобального ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: