Смартфони

Nothing натякнула на швидкий анонс нового пристрою

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія nothing, відома своїми смартфонами з підсвічуванням, опублікувала в соціальній мережі X тизерне зображення невеликої частини нового пристрою, через яке складно скласти уявлення про те, що це таке. У наступному пості компанія розмістила емодзі phone і screw, але це анітрохи не прояснює ситуацію.

Як вважає блогер Gadget Bits, може йтися про перший смартфон суббренду CMF by Nothing, вироби якого відрізняються від пристроїв Nothing більш простим мінімалістичним дизайном і доступнішою ціною. Хоча продукти бренду CMF by Nothing зазвичай розміщуються на сторінці, немає нічого незвичайного в тому, що компанія Nothing розмістила тизер про майбутній пристрій CMF на своїй сторінці.

Згідно з даними Gadget Bits, новий смартфон буде оснащений процесором Dimensity 7200, 6 Гбайт оперативної пам’яті LPDDR4X та флеш-накопичувачем UFS 2.2 ємністю 128 або 256 Гбайт з можливістю розширення. OLED-дисплей з діагоналлю 6,7 дюйми підтримуватиме частоту оновлення 120 Гц. Основна камера смартфона отримає два сенсори з роздільною здатністю 50 Мп. Задня панель пристрою буде виконана з полікарбонату з обробкою зі штучної шкіри. Акумулятор ємністю 5000 мА год отримає швидку зарядку на 33 Вт.

Раніше ресурс 91mobiles повідомив, що CMF by Nothing готує до випуску смартфон під назвою CMF Phone (1), який пропонуватиметься за ціною від 12 000 рупій (близько $144). Цілком можливо, що йдеться про один і той самий пристрій.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nothing
  • Останні записи

    Преміум звук і шумопоглинання: JBL анонсувала бездротові навушники Tour 3 Pro

    Нещодавно JBL представила нові преміум-навушники Tour 3 Pro, які вражають адаптивним шумозаглушенням та підтримкою Auracast.…

    16.09.2024

    Чи справді темна тема продовжує час роботи смартфона

    Останнім часом багато користувачів переходять на темну тему на своїх смартфонах, щоб збільшити час роботи…

    16.09.2024

    Google Pixel 9 Pro Fold показав чудову ремонтопридатність завдяки модульному дизайну

    Pixel 9 Pro Fold від Google, друга ітерація складного смартфона компанії, успішно пройшов тест на…

    16.09.2024

    Spider-Man 2 з’явиться у передплаті PlayStation Plus Premium вже цього місяця

    Sony може додати одну з найбільш очікуваних ігор – Spider-Man 2 – до підписки PlayStation…

    16.09.2024

    Користувач Reddit розповів, як ChatGPT першим розпочав з ним діалог

    Користувач Reddit поділився незвичайним досвідом взаємодії з оновленою версією ChatGPT, яка вперше самостійно розпочала розмову.…

    16.09.2024

    Xiaomi анонсувала оновлення для своїх пристроїв: Список гаджетів на вересень 2024

    Xiaomi випустила важливе оновлення системи безпеки для низки своїх пристроїв, серед яких Xiaomi 14 Ultra,…

    16.09.2024