Nothing натякнула на швидкий анонс нового пристрою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія nothing, відома своїми смартфонами з підсвічуванням, опублікувала в соціальній мережі X тизерне зображення невеликої частини нового пристрою, через яке складно скласти уявлення про те, що це таке. У наступному пості компанія розмістила емодзі phone і screw, але це анітрохи не прояснює ситуацію.

Реклама

Як вважає блогер Gadget Bits, може йтися про перший смартфон суббренду CMF by Nothing, вироби якого відрізняються від пристроїв Nothing більш простим мінімалістичним дизайном і доступнішою ціною. Хоча продукти бренду CMF by Nothing зазвичай розміщуються на сторінці, немає нічого незвичайного в тому, що компанія Nothing розмістила тизер про майбутній пристрій CMF на своїй сторінці.

Згідно з даними Gadget Bits, новий смартфон буде оснащений процесором Dimensity 7200, 6 Гбайт оперативної пам’яті LPDDR4X та флеш-накопичувачем UFS 2.2 ємністю 128 або 256 Гбайт з можливістю розширення. OLED-дисплей з діагоналлю 6,7 дюйми підтримуватиме частоту оновлення 120 Гц. Основна камера смартфона отримає два сенсори з роздільною здатністю 50 Мп. Задня панель пристрою буде виконана з полікарбонату з обробкою зі штучної шкіри. Акумулятор ємністю 5000 мА год отримає швидку зарядку на 33 Вт.

Реклама

Раніше ресурс 91mobiles повідомив, що CMF by Nothing готує до випуску смартфон під назвою CMF Phone (1), який пропонуватиметься за ціною від 12 000 рупій (близько $144). Цілком можливо, що йдеться про один і той самий пристрій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ