Представлений смартфон Coolpad COOL 60 з 4/128 ГБ пам’яті всього за 85 доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як повідомляє популярний ресурс Gizmochina, китайський бренд Coolpad презентував надбюджетний смартфон під назвою COOL 60. Вартість новинки складає лише 599 юанів або менше 85 доларів. Модель доступна лише в одній конфігурації – з 4 гігабайтами оперативної пам’яті та 128 гігабайтним флеш-накопичувачем. З урахуванням вартості — більш ніж гідно.

Реклама

Апарат базується на бюджетному чіпі Unisoc T760 – на високу продуктивність у вимогливих мобільних іграх не варто розраховувати. Зате є підтримка мереж зв’язку п’ятого покоління (5G) – і це несподівано для смартфона цінової категорії, що розглядається. Coolpad COOL 60 оснащений 6.51-дюймовим IPS-дисплеєм (720p, 90 Гц), а також двома камерами – основною 13-мегапіксельною та фронтальною 5-мегапіксельною.

Місткість акумуляторної батареї, згідно з інформацією з різних джерел, становить 4500 або 4900 мА*год, при цьому відомостей про максимальну потужність заряджання виробник поки не надає. Придбати пристрій можна буде на JD, а також, ймовірно, на AliExpress та інших китайських майданчиках. Чи з’явиться воно офіційно на глобальному ринку – зараз невідомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ