Huawei Pura 70 Ultra порівняли з Vivo X100 Ultra та Samsung S24 Ultra за якістю камер (фото)

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ведучий YouTube-каналу TechTablets протестував фото- та відеозйомку у смартфонів Vivo X100 Ultra, Samsung S24 Ultra та Huawei Pura 70 Ultra.

Реклама

Насамперед експерт порівняв якість зйомки відео у Vivo X100 Ultra, Huawei Pura 70 Ultra та Samsung S24 Ultra. Всі три пристрої можуть записувати відео на фронтальну камеру 4К 60 к/с. Те саме стосується основної. Перемикання з ширококутної камери на основну відбувається досить різко у Vivo порівняно з рештою. Стабілізація у всіх працює добре.

Вдень обробка яскравих кольорів типу червоного відбувається найкраще на Vivo X100 Ultra. Що стосується макро, то найкраще на таких знімках деталізація Huawei.

Більш реалістичні кольори на денних фотографіях у Huawei. На фото, зроблених на ширококутну камеру, більше деталей було у Vivo.

З прикладами фотографій ви можете ознайомитись вище.

Висновки

У денний час найкраще відео знімає Samsung, а при поганому освітленні – Huawei (при цьому Galaxy S24 Ultra опинився в аутсайдерах). Запис звуку з мікрофонів кращим був у Samsung, на другому місці знаходився Huawei, на третьому – Vivo.

На макрознімках найбільше деталей можна побачити у Huawei. За селфі-знімками найкращим смартфоном виявився Samsung, фото на ширококутний об’єктив — Huawei. Нарешті, краще за інших при слабкому освітленні робить знімки Vivo.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоTechTablets

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ