Більше половини власників не задоволені Google Pixel

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Дослідження, проведене аналітичною компанією Stocklytics, показало, що більше половини власників Google Pixel планують змінити смартфон на пристрій іншого бренду.

Реклама

Згідно з опитуванням, у якому взяло участь 10 000 осіб, 57% користувачів Pixel висловили високу ймовірність переходу на інший бренд, тоді як тільки 25% відзначили, що навряд чи підуть до іншого виробника.

Для порівняння, користувачі Samsung та Apple виявили велику лояльність до своїх брендів: лише 34% з них виявили бажання змінити пристрій на смартфон іншого виробника.

Ці дані вказують на проблеми з репутацією Google Pixel, пов’язані з численними скаргами користувачів на сирі пристрої на момент релізу.

Google часто потрібно кілька місяців для усунення проблем, що негативно позначається на досвіді користувача.

Додатково, агентство Counterpoint Research повідомило, що частка ринку Google Pixel у США, і так невелика (близько 2%), продовжує знижуватися, що також підтверджує негативні тенденції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: