Смартфон Honor X60 матиме швидку зарядку потужністю 35 Вт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Honor розширила свій глобальний асортимент смартфонів із запуском серії Honor 200. Крім цього, ходять чутки про розробку складного телефону Flip, а тепер до списку очікуваних пристроїв додалася серія Honor X60, яка, за словами компанії, стане новим етапом в історії смартфонів.

Реклама

Новий смартфон Honor з моделлю ALT-AN00 отримав сертифікат 3C у Китаї, що свідчить про його близький вихід на ринок. Хоча офіційна назва телефону не була оголошена, інсайдер із ніком “WhyLab” на Weibo стверджує, що це Honor X60. Сертифікат 3C підтверджує, що смартфон підтримуватиме швидку зарядку потужністю 35 Вт (11 В, 3,2 А), що є стандартом для сучасних смартфонів. Крім цього, у списку не розкривається жодної додаткової інформації. Але раніше опублікована інформація містить деякі деталі серії Honor X60. Очікується, що нові смартфони будуть оснащені дисплеями зі спеціальними вигнутими кутами, потужними батареями та покращеною стійкістю до падінь, що є традиційним для пристроїв Honor. На даний момент це все, що відомо про цей смартфон.

Якщо згадати серію Honor X50 2023 року, можна сказати, що і X50, і X50 Pro є якісними смартфонами. Вони оснащені 6,78-дюймовим дисплеєм Full HD+ з роздільною здатністю 1220 x 2652 пікселів, що забезпечує початкову деталізацію та яскравість зображення. Модель Pro була оснащена процесором Snapdragon 8+ Gen 1, а стандартний X50 – SoC Snapdragon 6 Gen 1, який забезпечує високу продуктивність та енергоефективність. Обидва смартфони живляться від акумулятора ємністю 5800 мА*год із швидкою зарядкою 35 Вт. Система камера включає подвійну задню камеру з головним об’єктивом на 108 МП і додатковим датчиком на 2 МП, а також фронтальну камеру на 8 МП, що забезпечує чудову якість зйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: