Оновлення One UI 6.1.1 буде включати безліч поліпшень для камери Galaxy S24 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У липні Samsung має представити свої нові мобільні пристрої зі складним екраном Galaxy Z Flip6 та Galaxy Z Fold6, оснащені фірмовою Android-оболонкою One UI оновленою версією 6.1.1, яка також стане доступною і для інших флагманських моделей компанії, у тому числі Galaxy S24 та Galaxy S24 Ultra, пише сайт GSMArena.

Реклама

Як стверджує інформатор Ice Universe , оновлення One UI 6.1.1, що зараз знаходиться на ранній стадії тестування і дебютує через досить тривалий відрізок часу, стане найбільшим апдейтом для моделі Galaxy S24 Ultra за всю її історію існування і буде включати в себе, в тому числі безліч удосконалень для камери.

Зазначається, що це оновлення не зможе покращити апаратні можливості пристроїв, але виправить низку проблем, з якими стикаються власники смартфонів Samsung, що підвищить зручність використання під час проведення фото- та відеозйомки.

Точнішими даними, коли саме власникам мобільних пристроїв серії Galaxy S24 буде доступне оновлення One UI 6.1.1, інформатор поки не ділиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: