Apple повністю змінить Face ID в iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
Компанія Apple припинила замовляти модулі Face ID за рік до випуску iPhone 16. Про це пише iMore.

Згідно з повідомленням інсайдера, припинення замовлень вказує на те, що модуль Face ID у майбутній лінійці iPhone має серйозно оновитися. Через відмову Apple у Великій Британії навіть може закритися великий завод із виробництва цих компонентів. Повідомляється, що це сталося у вересні 2023 року; компанія збирається витратити всі старі модулі і потім перейти на нові.

Поки що достовірно невідомо, що саме зміниться у Face ID на iPhone 16 Pro. Раніше інсайди повідомляли, що фронтальна камера може «переїхати» під дисплей, і оновлення модуля пов’язане саме з цим. При цьому сама система розпізнавання осіб має стати підекранною не раніше 2025 року, згідно з звітом Росс Янга. Нагадаємо, що раніше з’являлися чутки про «завужений» Dynamic Island. 

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: