Експерти назвали головні фішки та переваги Samsung Galaxy S24

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung Galaxy S24 переважвє потужні китайські флагмани, а це ознака, що в Україні все ще люблять класику.

Реклама

Samsung Galaxy S24 – актуальний флагман з топовими характеристиками та функціями, яких із запасом вистачить на будь-які завдання. Телефон випускається у версіях з різними процесорами – Exynos 2400 або Snapdragon 8 Gen 3. Ми вибрали другий, тому що більше любимо саме ці чіпсети. Пристрій випускається лише з 8 ГБ ОЗП, чого буде достатньо більшості користувачів.

AMOLED-екран Galaxy S24 має діагональ 6,2 дюйми, і ця вагова перевага – смартфон відносно компактний, і він буде ідеально підходить тим, хто не любить “лопати”. Як відомо, майже нові флагмани мають екрани діагоналлю близько 6,7 дюймів, відповідно, і розміри гаджетів більше.

Основна камера флагмана складається з трьох модулів: 50-Мп ширококутного, 12-Мп ультраширококутного та 12-Мп телеоб’єктиву з 3-кратним оптичним зумом. Якість фотографій зможемо судити у повноцінному огляді, коли ми протестуємо цю камеру в реальних умовах.

Резюмуємо, які круті фішки є у Samsung Galaxy S24?

  • Потужний та актуальний процесор Snapdragon 8 Gen 3.
  • Яскравий AMOLED-екран.
  • Компактність (на тлі інших флагманів).
  • Безпровідна зарядка.
  • Захист IP68.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: