У Google Play з’явилася можливість дарувати один одному програми

Час читання: < 1 хв.

Тепер користувачі Android-смартфонів та планшетів можуть купувати програми іншим людям. Для цього в магазині програм Google Play з’явилася кнопка «Попросити когось заплатити за цей товар». Про нововведення повідомляє видання Android Authority.

Реклама

Як тільки людина натисне «Попросити когось заплатити за цей товар», з’явиться вікно з пропозицією поділитися посиланням на оплату — її можна відправити своєму другові або близькому у додатку «Повідомлення», поштою або месенджерами. Якщо той, кому було відправлено посилання, відкриє його, на смартфоні з’явиться вікно на оплату програми. Посилання дійсне перші 24 години. Після покупки програма стає доступною тому, хто спочатку зробив запит.

Зараз читають  У мережі з'явилися офіційні характеристики Galaxy Z Flip 6

Так, наприклад, діти зможуть вимагати у батьків купівлю гри. Або подружжя може просити одне в одного купити їм потрібну програму. Функція не працює з передплатами.

Поки що нововведення працює тільки в Індії. Протягом року опція має з’явитися у користувачів Android у всьому світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.