HMD випустила смартфон лише за 5 тисяч гривень

Час читання: < 1 хв.
HMD випустила смартфон лише за 5 тисяч гривень

Бренд HMD продовжує розширювати асортименти. На цей раз він представив новий смартфон Aura. З особливостей моделі можна виділити яскраві кольори корпусу, сканер відбитків пальців та акумулятор великої ємності.

Реклама

HMD Aura оснастили 6,56-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1600х900 пікселів та частотою оновлення 60 Гц, зверху якого знаходиться краплеподібний виріз під 5-мегапіксельну фронтальну камеру. На звороті є дві камери, включаючи основну на 13 Мп та допоміжний датчик глибини. 

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора Unisoc SC9863A1, виконаного за 28-нм техпроцесом, з 4 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 64 ГБ. Акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує заряджання потужністю 10 Вт через порт USB Type-C.

З додаткових особливостей можна відзначити 3,5 мм роз’єм для навушників і сканер відбитків пальців на задній кришці. З коробки пристрій працює під керуванням Android 13.

Новинка надійшла у продаж в Австралії за ціною приблизно 118 доларів (4800 грн).

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.