Nothing Phone (2a) незабаром отримає новий колір

Час читання: < 1 хв.
Nothing Phone (2a) незабаром отримає новий колір

Nothing Phone (2a) – доволі добротний смартфон середнього класу, який вирізняється унікальним дизайном. Спочатку доступний у трьох кольорах – чорному, молочному та білому, Nothing Phone (2a) отримав синю версію незабаром після запуску.

Реклама

Однак, схоже, що Nothing планує випустити ще один варіант кольору для Phone (2a), тому, якщо ви розглядаєте саме цей телефон, можливо, ви захочете почекати трохи довше, поки не з’явиться новий колір.

На даний момент у нас є тизер (через Fonearena) та інформація від надійного витоку Yogesh Brar. На жаль, ні в одному з них не згадується, яким буде новий колір, але схоже, що це не та модель для спільноти, яку планують випустити в липні.

Зараз читають  Ключові характеристики Xiaomi 15 розкрито напередодні презентації

Також, згідно з тизером, нова кольорова версія Nothing Phone (2a) може бути ексклюзивною для індійського ритейлера Flipkart, принаймні на обмежений час. Назва ритейлера з’являється на тизері разом зі словом “унікальний”, що може свідчити про те, що телефон буде доступний виключно через Flipkart на момент запуску.

Судячи з логотипу на тизері, новий колір може бути жовтим, червоним або їх комбінацією. Очевидно, є ймовірність, що нас тролять, і новий колір не буде жодним з цих варіантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.