Розкрито всі характеристики флагмана Xiaomi Mi 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією профільного порталу Techienize, до них в руки потрапив знімок з характеристиками майбутнього флагмана Xiaomi Mi 8. Новій інформації хочеться вірити, тому що свіжі дані мало чим відрізняються від минулих витоків про смартфон.

Якщо вірити знімку, товщина корпусу Xiaomi Mi 8 складе 7,8 мм, а вага 172 грами. Апарат отримає IPS Full HD + екран на 6,2 дюйма, процесор Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, модемом X20 LTE і графікою Adreno 630. В роботі йому допомагають 6 гігабайт оперативної пам’яті і 128 гігабайтів вбудованої пам’яті (ймовірно буде ще версія на 64 гігабайти). Основну здвоєну камеру забезпечили модулями на 20 і 16 Мп з діафрагмами f /1.7 і f /2.0 відповідно. Селфі-камера отримає датчик зображення на 16 мегапікселів і апертуру f /2.0. USB Type-C. Обсяг батареї – 3300 мАч з технологією швидкої зарядки. Управляє новинкою ОС Android 8.1 Oreo з рідною оболонкою MIUI з підтримкою функції Project Treble.

Анонс Xiaomi Mi 8, а не Mi 7 відбудеться вже 31 травня в китайському місті Шеньчжень. Вважається, що китайці назвали флагман Xiaomi Mi 8, тому що він повністю перевершив всі їх очікування і скидається на флагман з майбутнього. Можливий цінник за версію на 64 ГБ складе 470 доларів США. Крім флагмана, Xiaomi можливо покажуть фітнес-трекер Mi Band 3 і оболонку MIUI 10 .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.