У WhatsApp з’явиться новий тип аватарок

Час читання: < 1 хв.
У WhatsApp з'явиться новий тип аватарок

WhatsApp продовжує впроваджувати нейромережі у месенджер. Раніше користувачам дозволили за допомогою ШІ створювати стікери, а тепер стало відомо, що в месенджері можна буде генерувати ІІ-аватарки, які бачитимуть усі ваші співрозмовники.

Реклама

Експерти WABetaInfo знайшли нову функцію у бета-версії WhatsApp для Android. Користувачеві достатньо почати редагування аватарки та натиснути «Створити ШІ картинку профілю». Користувач побачить рядок, в який потрібно ввести текстом те, що ви хочете бачити на своїй аватарці, наприклад, «кіт у скафандрі» або «сумний емоджі».

Зараз читають  iPhone з iOS 18 сповіщатимуть про використання повільної зарядки

Усі ШІ-картинки генеруються нейромережею Meta AI, що належить американській Meta.

У WABetaInfo підкреслили, що ця функція підвищить конфіденційність профілю, оскільки користувачеві буде простіше створити ШІ-аватарку, ніж завантажувати своє справжнє фото. Поки неясно, коли опція вийде з бета-тестування і стане доступною для всіх бажаючих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.