Huawei назвала пристрої, які почали отримувати HarmonyOS 4.2

Час читання: < 1 хв.

HarmonyOS 4.2 показали у квітні поточного року, а тепер Huawei оголосила список пристроїв, які вже почали отримувати оновлення ОС. До списку увійшли смартфони, планшети, навушники, розумні замки, домашні сховища, годинники та телевізори компанії.

РЕКЛАМА

Першими у списку йдуть смартфони серії P60: базова модель, «прошка» та модифікація Art. Також є попередні флагмани у вигляді Mate 50, 50 Pro, 50 RS, 50E, розкладачка Mate X3 та її спеціальна версія. Більше смартфонів у списку нема. Першим планшетом на базі HarmonyOS 4.2 стане MatePad 2023. Список, що залишився, виглядає так:

  • роутер BE3 Pro;
  • розумні окуляри Eyewear 2;
  • розумний годинник Watch 4, 4 Pro;
  • домашнє сховище на 4 та 16 ТБ;
  • розумний замок Smart Door Lock SE; Lock SE Eye Cat;
  • навушники FreeClip, FreeBuds Pro 2, Pro 2+, Pro 3 та їх новорічне видання.

Також оновлення отримають 25 моделей телевізорів компанії. Пристрої зі списку вже почали оновлюватися, а гаджети можуть з’явитися в черзі на оновлення пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.