Google дала доступ до ШІ-фішок Pixel 8 Pro всім бажаючим

Час читання: < 1 хв.

Google розширює доступ до інструментів редагування фотографій, включаючи Magic Editor, для більш широкої аудиторії.

РЕКЛАМА

Тепер користувачі Google Фото можуть скористатися інструментами на базі ІІ, такими як Magic Editor, Magic Eraser та Unblur, без передплати Google One.

Magic Editor, представлений з Pixel 8 та 8 Pro, дозволяє змінювати фотографії, переміщуючи, змінюючи розмір або видаляючи елементи, а також застосовувати різні стилі та ефекти.

Інструмент пропонує пресети, такі як Sky та Golden hour, для творчих опцій. Google розширює доступ до цих інструментів для всіх користувачів Android та iOS, але з обмеженнями.

Можна зберегти до 10 відредагованих фотографій на місяць за допомогою Magic Editor. Для більшого ліміту знадобиться план Google One Premium (від 2 ТБ) або смартфон Pixel.

Зазначимо, що прибираючи вимогу передплати, Google дає користувачам можливість покращувати свої фотографії та відео з легкістю, незалежно від їхньої технічної експертизи або статусу передплати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.