Нові камери у iPhone 16 Pro Max і 16 Pro будуть кращими за попередника

Час читання: < 1 хв.
Нові камери у iPhone 16 Pro Max і 16 Pro будуть кращими за попередника

Флагманська модель буде оснащена новими 48-мегапіксельними ширококутними та ультраширокими камерами, у той час як у iPhone 15 Pro ультраширока камера залишалася на рівні 12 Мп.

РЕКЛАМА

За словами інсайдера OvO Baby Sauce OvO, основну камеру iPhone 16 Pro Max буде оновлено до 48 Мп з використанням сенсора Sony IMX903. Найменший iPhone 16 Pro отримає сенсор Sony IMX803, який вже використовується у поточних моделях.

Крім того, ультраширокий об’єктив iPhone 16 Pro Max вперше отримає дозвіл 48 Мп, що підтвердили інші джерела. Покращені сенсори забезпечать найкращі знімки при низькому освітленні завдяки 14-бітному АЦП та цифровому управлінню посиленням.

Чутки також припускають, що Apple може зменшити розрив у можливостях камери між iPhone 16 Pro та Pro Max, надавши обом моделям 48-мегапіксельний ультраширокий об’єктив.

Очікується, що наступного року всі камери iPhone 17 Pro будуть оновлені до 48 Мп, включаючи телеоб’єктиви.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.