Американці готують революційно новий смартфон на Android

Більшість Android-смартфонів, що зараз присутні на ринку, чимало функцій запозичили від iPhone X.

Нещодавно американці заявили, що готують революційно інший смартфон, що виділяє його серед інших пристроїв на Android.

Так, виробник високоякісних відеокамер RED ще в минулому році анонсував вихід телефону, який не схожий на інші смартфони. Американським журналістам вдалося дізнатися, що смартфон буде мати назву Hydrogen One.

RED Hydrogen One вже називають одним з найбільш амбітних і цікавих смартфонів за останні кілька років. Презентація запланована на літо 2018 року, представники ЗМІ мали можливість ознайомитися з одним із прототипів Hydrogen One на заході RED. Hydrogen One має великі габарити, ніж iPhone 8 Plus. Металеві грані пристрою мають зазубрений рельєф, завдяки чому його зручно тримати в одній руці, а кнопка включення розташована на правому торці, є одночасно є і сканером відбитків пальців.

Смартфон оснащений стереодинаміками, роз’ємом для підключення 3.5 мм навушників і портом USB Type-C. Смартфон може похвалилися дійсно об’ємним звуком. Завдяки технології A3D користувач чує будь-які звуки в іграх і кіно так, як ніби це відбуваються навколо нього.

Представлені прототипи працюють на процесорі Qualcomm Snapdragon 835, але, ймовірно, у фінальній версії буде топовий Snapdragon 845. У компанії планують обладнати смартфон змінними лінзами від Canon, Fujifilm, Nikon, Leica.

Цікавою функцією Hydrogen One повинен стати “голографічний режим”, що дає можливість записувати і переглядати 3D-фото і відео. Суть роботи такого екрану полягає в проектуванні 3D-об’єктів, на яке користувач зможе дивитися під різними кутами, що призводить до ілюзії “тривимірного зображення”. Вартість смартфона в алюмінієвому корпусі становить тисячі сто дев’яносто п’ять доларів (31 100 гривень), в титановому – тисячу п’ятсот дев’яносто п’ять доларів (41 600 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.