Apple і Samsung посіли перше місце у дослідженні задоволеності клієнтів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple і Samsung знаходяться на вершині рейтингу задоволеності покупців смартфонів, але Galaxy випереджає iPhone, коли йдеться про користувачів технології 5G.

Реклама

Компанія Apple зазвичай займає перші місця в опитуваннях, що стосуються задоволеності покупців, та в аналізі продажів апаратів протягом року.

У дослідженні ACSI Wireless Phone Service та Cell Phone Study 2023-2024, загалом по телефонній індустрії спостерігається покращення показників задоволеності споживачів. Показник 2024 року, що дорівнює 81 пункту, на 3% вищий, ніж у 2023 році, і є рекордним за весь час.

ACSI стверджує, що багато в чому це пов’язано із популярністю 5G-смартфонів, які випереджають застарілі технології за рівнем задоволеності клієнтів майже на 10 пунктів.

Якщо говорити про бренди телефонів, то в 2023 Apple піднялася на один бал до 82 зі 100. Apple займає перше місце разом з Samsung, у якої за той же період часу оцінка становила від 80 до 82 балів.

Google займає наступний рядок рейтингу з 77 балами, що нижче за показник 2023 року, що дорівнює 78 балам. На тій самій позиції знаходиться Motorola (Lenovo), яка зросла з 75 до 77 балів.

Загалом за результатами опитування задоволення від використання телефонів усіх брендів оцінюється у 81 бал, що на два бали вище, ніж у 2023 році.

У той час, як Apple і Samsung зрівнялися в загальному рейтингу, корейська компанія дійсно лідирує, коли йдеться про користувачів 5G. У цій підкатегорії у Samsung 83 бали проти 82 у Apple, а у Google та Motorola – по 78.

Що стосується галузевих тенденцій, то простота телефонних дзвінків залишається головним пріоритетом: у 2024 році вона складе 86 балів зі 100. Якість відео, задоволеність веб-сайтами та різноманітність функцій телефону отримали 86 балів, а продуктивність Bluetooth та простота обміну текстовими повідомленнями – 8.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: