Samsung може представити функцію “Battery AI” на більш старих моделях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung представить функцію “Battery AI” для своїх смартфонів серії Galaxy S25 наступного року. Вона підтримуватиметься також на старіших моделях. Функція “Battery AI” є набір функцій на основі штучного інтелекту, який покращуватиме використання смартфонів. В даний час Samsung успішно повернулася на ринок смартфонів і обійшла Apple, ставши найбільшим виробником в 1 кварталі 2024 року. Очікується, що Galaxy S25 представить ще більше функцій на основі штучного інтелекту, а штучний інтелект акумулятора буде представлений ще раніше.

Реклама

Чутки говорять про те, що Galaxy Z Flip 6 буде першим смартфоном із функцією “Battery AI”, яка збільшить час його роботи на 30 хвилин. Це важливо для смартфонів Samsung, оскільки їх акумулятори часто мають менший обсяг через обмеження простору. Очікується, що функція “Battery AI” вирішить цю проблему та підвищить тривалість автономної роботи.

Цікаво, чому функцію “Battery AI” випустять тільки для Galaxy Z Flip 6, а не Galaxy Z Fold 6, у якого акумулятор ще менше. Можливо, Samsung вирішила спочатку впровадити цю функцію на новіших моделях, а потім вона з’явиться і в інших моделях серії Galaxy S25. Очікується, що нові чіпи Exynos 2500 та Snapdragon 8 Gen 4 у серії Galaxy S25 також допоможуть покращити час роботи акумулятора.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ