Нова кнопка “Захоплення” в iPhone 16: все, що ми знаємо

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У той час як в iPhone 15 Pro з’явилася кнопка “Дія”, вся лінійка iPhone 16, як повідомляється, цього року отримає абсолютно нову кнопку “Захоплення”. Це дасть користувачам новий спосіб швидко робити знімки за допомогою камери iPhone 16, з кількома додатковими бонусами. Ось все, що ми знаємо на даний момент.

Реклама

Дизайн кнопки “Захоплення” в iPhone 16

Кнопка “Захоплення”, як повідомляється, з’явиться у всій лінійці iPhone 16. Сюди входять iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max.

Згідно з кількома різними кресленнями CAD і макетами, кнопка “Зйомка” в iPhone 16 буде розташована на правій стороні телефонів. Вона буде в тому ж місці, де зараз знаходиться антена mmWave 5G у Сполучених Штатах.

Хоча існували припущення, що кнопка “Захоплення” в iPhone 16 може мати ємнісну конструкцію, останні повідомлення свідчать про те, що це не так. Натомість кнопка “Захоплення” матиме механічну конструкцію, яка фізично натискатиметься і відпускатиметься.

Однак видання The Information повідомило, що поверхня кнопки Capture буде чутливою до дотику. Користувачі iPhone 16 нібито зможуть проводити пальцем вліво і вправо по поверхні кнопки Capture, щоб збільшувати і зменшувати масштаб. В інформації також йдеться про те, що користувачі зможуть “наводити зображення у фокус, злегка натискаючи на неї, і активувати затвор, сильніше натискаючи на кнопку”.

Ми не повірили в ідею спеціальної кнопки “Захоплення”, коли про неї вперше з’явилися чутки для iPhone 16. Однак чутки навколо жестів свайпів змушують її звучати набагато корисніше.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ