Samsung вупистила One UI 6.1 для серії Galaxy Tab S8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung почала розгортання One UI 6.1 на планшетах компанії в березні з серією Galaxy Tab S9 . Тепер, майже через півтора місяці, південнокорейський технологічний гігант розширює новий інтерфейс користувача серії Galaxy Tab S8. Це вірно. Samsung випустила One UI 6.1 для Galaxy Tab S8 , Tab S8+ і Tab S8 Ultra .

Наразі Samsung випускає One UI 6.1 для серії Galaxy Tab S8 у Європі, і компанія просуває оновлення лише для варіантів трьох планшетів, які підтримують лише Wi-Fi. Оновлення One UI 6.1 змінює версію мікропрограми Galaxy Tab S8, Tab S8+ і Tab S8 Ultra на X900XXU6CXE2 , X800XXU6CXE2 і X700XXU6CXE2 відповідно.

Якщо ви живете в Європі, але ваш Galaxy Tab S8 не сповістив вас про оновлення, ви можете перевірити його вручну, перейшовши в Налаштування ” Оновлення програмного забезпечення ” Завантажити та встановити. Якщо ви не бачите оновлення, це означає, що воно ще не стало доступним у вашій країні або для вашого пристрою, і вам доведеться почекати ще кілька днів, поки воно надійде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

One UI 6.1 базується на Android 14 і пропонує багато нових функцій, включаючи Galaxy AI – набір функцій на основі штучного інтелекту, які стануть вам у нагоді у повсякденному використанні, нові можливості редагування зображень та варіанти налаштування інтерфейсу. Ви можете ознайомитися з усіма новими можливостями One UI 6.1 у нашому відео вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОsammobile.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.